UNION JACK ACHTERLICHTEN

€ 325,- inclusief montage

De Britse wortels horen altijd al tot de cult rondom het merk MINI, maar met de Original inbouwset wordt de nauwe band met het Verenigd Koninkrijk nog nadrukkelijker dan ooit tevoren gevierd. Alle verlichtingsfuncties zijn daarbij geïntegreerd in het vlagontwerp. Terwijl de richtingaanwijzers de horizontale lijnen van de UNION JACK vormen, stellen de remlichten de verticale lijnen voor. Het achterlicht symboliseert de gestileerde vlag. 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

EEN NIEUW UITERLIJK.

De Original MINI inbouwset achterlichten facelift UNION JACK met gestileerde vlag is een absoluut hoogtepunt in de internationale autowereld. Deze achterlichten geven de achterbouw van de MINI een volledig nieuw uiterlijk. Ze hebben een uniek vlagontwerp, waarbij de richtingaanwijzers, achterlichten, mistachterlichten en remlichten zijn voorzien van moderne lichttechniek. Met als gevolg een modern en sportief beeld.

Kom bij MINI Dubbelsteyn op bezoek en laat jouw pre-facelift MINI F55, F56 of F57 voorzien van UNION JACK achterlichten voor € 325,- inclusief montage.