Private Lease

Proefrit op locatie

ALLES IN ÉÉN VANAF € 315,-* PER MAAND.

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

* Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een Private Lease overeenkomst op een MINI One First met een looptijd van 48 maanden/10.000 kilometer per jaar en zijn incl. BTW.

HOE WERKT HET?

Je kiest eerst je favoriete MINI, dan bepaal je het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden en hoe lang je contract duurt. Vervolgens maak je je MINI nóg persoonlijker door zelf een kleur, een pakket en diverse interieur en exterieur opties te selecteren. Je ziet direct voor welk maandbedrag je de MINI all-in kunt rijden. Uiteraard helpt je verkoopadviseur je ook graag met het maken van een offerte op maat.

BEREKEN HIERONDER UW MAANDBEDRAG

WAT IS ER STANDAARD INBEGREPEN?

MINI DUBBELSTEYN | MINI PRIVATE LEASE
MINI DUBBELSTEYN | MINI CLUBMAN BUSINESS EDITION

VOOR WIE IS PRIVATE LEASE INTERESSANT?

Met Private Lease kun je zonder spaargeld een gloednieuwe MINI rijden. Private Lease is interessant als je geen onverwachte autokosten wilt en je de MINI alleen wilt gebruiken, maar niet wilt bezitten. Je kunt het namelijk het beste vergelijken met huren voor een langere periode. Je blijft dus ook niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij.
 

MINI DUBBELSTEYN | MINI PRIVATE LEASE PACK

MOBILITEITSBUDGET

Wanneer je een mobiliteitsbudget ontvangt van je werkgever, kun je zelf het vervoersmiddel kiezen dat het beste bij je woon-werkverkeer past. Heb je al eens overwogen om met dit budget een MINI privé te leasen? Met MINI Private Lease kies je namelijk voor zekerheid en gemak: je rijdt een gloednieuwe MINI voor een vast bedrag per maand, zonder je zorgen te hoeven maken over alle autozaken, zoals de verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Zeker het overwegen waard.

MEER WETEN OVER PRIVATE LEASE?

Wil je je MINI privé leasen of heb je al een MINI Private Lease overeenkomst? Dan vind je hier meer informatie, zoals de meest gestelde vragen en onze Algemene Voorwaarden. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met ons op.

KEURMERK PRIVATE LEASE.

Als je kiest voor MINI Private Lease, dan kies je voor leasen met een kwaliteitskeurmerk. MINI Financial Services is namelijk aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk is ontwikkeld in samenwerking met de consumentenbond en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt u de volgende 5 zekerheden:

-    Eerlijke voorwaarden
-    Compleet product
-    Bescherming tegen hoge financiële lasten
-    14 dagen bedenktijd
-    Zekerheden bij klachten

ALGEMENE VOORWAARDEN.