Nieuws

MINI DUBBELSTEYN | MINI JOHN COOPER WORKS GP

DE NIEUWE MINI JOHN COOPER WORKS GP

22 juni 2019

Het prototype van de nieuwe extreme atleet in het modellenaanbod van het Britse premiummerk MINI wordt tijdens het pre-raceprogramma van de 24-uursrace op de Nürburgring voor het eerst aan het publiek getoond. Het productiemodel komt in 2020 op de markt als limited edition in een aantal van 3.000 stuks. 

MINI DUBBELSTEYN | DE NIEUWE MINI CLUBMAN

DE NIEUWE MINI CLUBMAN

17 april 2019

De nieuwe MINI Clubman blinkt uit door een zorgvuldig vernieuwd design, een uitgebreide reeks innovatieve uitrustingsfeatures en de nieuwste technologie op het gebied van bediening en connectiviteit. De ruimte, de flexibiliteit en het rijcomfort kenmerken ook de nieuwe MINI Clubman. Vier portieren, de karakteristieke achterdeuren en vijf stoelen zorgen samen met een flexibel in te delen bagageruimte voor een hoge mate van functionaliteit. Het creatief benutten van ruimte hoort immers ook bij het merk MINI. 

MINI DUBBELSTEYN | DE NIEUWE MINI JCW GP

DE NIEUWE MINI JOHN COOPER WORKS GP

22 februari 2019

Volgend jaar zal de nieuwe MINI John Cooper Works GP over de hele wereld wegen veroveren. De nieuwe editie van de topatleet wordt aangedreven door een 4-cilindermotor met een vermogen van meer dan 300 pk en met MINI TwinPower Turbo Technology, waardoor het verreweg de snelste en krachtigste MINI ooit is goedgekeurd voor gebruik op de weg.
DUBBELSTEYN MINI CUP

DUBBELSTEYN MINI CUP

14 november 2018

De Wooning Zesdaagse in Rotterdam Ahoy heeft dit jaar een nieuw wedstrijdonderdeel: de Dubbelsteyn MINI Cup! Ben jij wielerfan, die niet in het bezit is of is geweest van een wedstrijdlicentie, maar droom je er al langer van om te fietsen op een echte wielerbaan? Dit is je kans. Doe op 4 december mee aan de baanclinic, kwalificeer je bij de tijdsnelsten en strijd tijdens de Wooning Zesdaagse in Ahoy om de hoofdprijs: een jaar lang gratis MINI Cooper S rijden bij MINI Dubbelsteyn.

Dubbelsteyn Travel Service

23 april 2018

Gaat u binnenkort op vakantie, denk dan eens aan de Dubbelsteyn Travel service. Wij halen uw auto op van Rotterdam The Hague Airport, voorzien uw auto van de gewenste service, en zorgen dat hij weer klaar staat bij terugkomst