Onderhoud en reparatie

Onze speciaal opgeleide monteurs zijn echte kenners. Zij kennen als geen ander alle technische details van je MINI. Daarom kan je erop vertrouwen dat je lieveling de juiste aandacht krijgt en dat er alleen Originele MINI onderdelen worden gebruikt om hem 100% MINI te houden.

Service op maat

Pechhulpverlening

Sta je op dit moment ergens met pech? Bel dan de MINI Service Centrale op 0800-0321 vanuit Nederland of +31 880 357 321 vanuit het buitenland. We komen er zo snel mogelijk aan.

Bezoekje bij de MINIcure

Geen grote operaties, maar kleine, voordelige cosmetische ingrepen aan je MINI kun je snel en gemakkelijk door het MINI serviceteam laten uitvoeren. Deuken, krassen, vlekken of scheuren verdwijnen en je MINI ziet er weer uit als nieuw.

Keep it MINI

Vertrouw op originele onderdelen als je bij je MINI iets moet vervangen. Want dan krijg je precies dezelfde kwaliteit als bij een nieuwe MINI, inclusief garantie. En je MINI blijft voor 100% een echte MINI, rijdt als een echte MINI – en kan worden verkocht als een echte MINI

Vakwerk

De servicewerkzaamheden aan alle elektrische en mechanische componenten kun je met een gerust hart overlaten aan de MINI technici. Zij gebruiken moderne diagnose- en programmeringssystemen en originele MINI onderdelen en zorgen daarmee voor een perfect samenspel van alle componenten.