NEEM ME MEE

NU VANAF € 299,- P/M MET PRIVATE LEASE

Voor iedereen die al heel lang een MINI wil: dit is je kans. Want voor een superscherp all-in maandbedrag rijd je straks een gloednieuwe MINI. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken, de rest verzorgen wij. Je MINI wacht op je.OPVALLEND IN ELKE KLEUR.

Wordt het deze? Of deze? Of... deze? Het kiezen van de kleur is een hele ervaring. Houd je van expressief? Kijk dan eens naar Solaris Orange of Electric Blue. En met Chili Red heb je de klassieke MINI kleur te pakken. Is modern meer jouw stijl? Ga dan voor Thunder Grey of White Silver. We weten zeker dat je je persoonlijkheid en smaak met één van de twaalf hoogwaardige lakken kunt matchen. Kiezen maar!

MINI DUBBELSTEYN | NEEM ME MEE
MEER DAN EEN LOGO.

Het gevleugelde logo staat symbool voor onze rijke historie, maar is ook de blikvanger op je MINI. Door de jaren heen is het design licht opgefrist. Hij is compacter en moderner én je ziet nu je zorgvuldig gekozen lakkleur door de vleugels heen. Stijlvol. 

MINI DUBBELSTEYN | NEEM ME MEE
EEN VOORKANT MET KARAKTER.

De stoere grill springt meteen in het oog. Wil je de herkenbaarheid nog verder aanzetten? Ga dan voor LED koplampen. De ring fungeert als LED knipperlicht en het zwarte binnenwerk past goed bij het moderne, iconische MINI design. 

MINI DUBBELSTEYN | NEEM ME MEE
EEN UITGEBREID DASHBOARD.

Breid je MINI display uit met MINI Connected en MINI Navigatie en je vindt feilloos de weg naar je bestemming. Muziek aan via Apple CarPlay en gaan. Je rit wordt nóg leuker en makkelijker met een multifunctioneel stuurwiel. Hiermee kun je alles regelen zonder je handen van het met leer beklede stuur te halen. 

MINI DUBBELSTEYN | NEEM ME MEE
EEN PERFECTE ZIT.

Neem plaats in de comfortabele stoel. Zit goed, voelt goed, rijdt goed. Upgraden naar een andere stof? Dat kan! Er zijn maar liefst tien verschillende combinaties. Voor ieder wat wils. 

MINI DUBBELSTEYN | NEEM ME MEE
EEN UPGRADE NAAR DIGITAAL.

MINI werd bekend met de grote, ronde kilometerteller in het midden van het dashboard. Deze verplaatsten we naar de zijkant om plaats te maken voor een touchscreen van 6,6" of 8,5" waarmee je eenvoudig alle functies van je MINI bedient. 

MINI DUBBELSTEYN | NEEM ME MEE
VELGEN EN BANDEN.

Je MINI is niet alleen goed voor heel veel rijplezier. Het is vooral ook jouw MINI, in je eigen stijl. Ga je voor Roulette velgen of het type Propellor Spoke? In zwart of blinkend zilver? MINI heeft voor elke smaak een velg. En met de verschillende banden heb je elk seizoen perfecte grip. 

ALLES IN ÉÉN MET MINI PRIVATE LEASE.

Met MINI Private Lease rijd je zonder zorgen in een MINI. Wij regelen namelijk alles voor je: onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente en verzekering. En je betaalt ook nog eens geen bijtelling. Niet onbelangrijk.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

EXTRA UPGRADES VOOR JE MINI MAKEN AUTORIJDEN NÓG LEUKER.

Met het inklapbare MINI Head-Up display heb je alle relevante gegevens in je blikveld, zodat je je ogen op de weg kunt blijven richten. Je kiest zelf de opties die voor jou belangrijk zijn, zoals actuele snelheidslimieten en inhaalverboden, navigatie en ingestelde cruisecontrolsnelheid. 

Het elektrisch bedienbare panoramadak is een mooie aanwinst voor je MINI. Openen en sluiten gaat met één druk op de knop in de auto of op de afstandsbediening. Zelfs als het dak dicht is heeft het een functie, want dan komt er extra veel licht binnen.

Met Park Distance Control (PDC) achter rijd je gemakkelijk weg uit smalle parkeerplekken. Ook inparkeren wordt een eitje. Aan de hand van een geluidssignaal weet je of je nog een stukje achteruit kunt of niet. 

Met dit assistentiepakket ga je veilig op weg. Grootlichtassistentie geeft je een seintje bij tegemoetkomende auto's. Wanneer er onverwachts een fietser, voetganger of huisdier langs je auto glipt dan hoor je een signaal en remt je MINI proactief af.