MINI ELECTRIC

RESERVEER HEM NU
reserveer mini electric.

Het is bijna zover: de allereerste elektrische MINI komt eraan. 

In 2020 zullen de eerste elektrische MINI's op de weg rijden. Met dezelfde go-kart feeling, flink wat pit, stijl en design, gecombineerd met 100% elektrisch rijplezier. Wij kunnen niet wachten, jij ook niet? Door een aanbetaling van € 1.250,- reserveer je nu een van de eerste productieplaatsen voor Nederland.

WELK MODEL RIJD JIJ TOT JOUW MINI ELECTRIC ARRIVEERT?
STAP NU IN EEN VOORLOOPAUTO

Wil je graag de MINI Electric rijden maar is je leasecontract eerder afgelopen? Wij bieden je een interessante oplossing in de vorm van een shortleasecontract. Je stapt nu in een voorloopauto tegen aantrekkelijke voorwaarden. Zodra de MINI Electric geleverd wordt, kan je de voorloopauto inleveren. Het contract is flexibel aan te vragen en op te zeggen per maand. Profiteer nu, want de hoeveelheid voorloopauto's op de MINI Electric is beperkt. 

MINI DUBBELSTEYN | MINI ELECTRIC
OVERBRUGGINGSAANBOD.
ZAKELIJK

Voor de zakelijke klanten hebben wij een MINI 5-deurs beschikbaar tegen een scherp leasetarief van € 589,- per maand – op basis van 20.000 km – om de wachttijd te overbruggen. Let op: hiermee ben je niet verzekerd van een productieplaats of prijsgarantie. 

MINI DUBBELSTEYN | MINI ELECTRIC
OVERBRUGGINGSAANBOD.
PARTICULIER

Als overbruggingsaanbod hebben wij een speciaal uitgeruste Midnight Black MINI Cooper 3-deurs met gele accenten en MINI Yours Customised elementen die de link met MINI Electric benadrukken. Je rijdt deze MINI via Private Lease voor € 599,- per maand* tot aan de levering van je nieuwe MINI Electric, waarvan de productieplaats wordt gegarandeerd. 

Je wisselt de voorloopauto kosteloos in voor je nieuwe MINI Electric en rijdt deze voor dezelfde prijs verder voor de afgesproken termijn!**

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

* Gecommuniceerd tarief is op basis van looptijd van 18 maanden en 10.000 kilometer. 

** Prijsgarantie op de maandelijkse leasetermijn: je betaalt hetzelfde maandbedrag voor jouw nieuwe MINI Electric indien deze is uitgerust volgens de standaarduitrusting en de toekomstige leaseovereenkomst gebaseerd is op Private Lease met een nieuwe looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage dat gelijk is aan het jaarkilometrage in jouw huidige overeenkomst.