DUBBELSTEYN MINI CUP

FIETS JEZELF NAAR EEN JAAR GRATIS MINI RIJDEN


Al jarenlang is Dubbelsteyn als partner verbonden aan de Wooning Zesdaagse. Wij verzorgen het transport van professionele renners en officials van en naar het hotel en vliegveld. De Wooning Zesdaagse in Rotterdam Ahoy heeft dit jaar een nieuw wedstrijdonderdeel: de Dubbelsteyn MINI Cup! Ben jij wielerfan, die niet in het bezit is of is geweest van een wedstrijdlicentie, maar droom je er al langer van om te fietsen op een echte wielerbaan? Dit is je kans. Doe op 4 december mee aan de baanclinic, gegeven door wedstrijdleiders Michael Zijlaard en Peter Schep op de wielerbaan in Sloten, Amsterdam. Kwalificeer je bij de tijdsnelsten en strijd tijdens de Wooning Zesdaagse in Ahoy om de hoofdprijs: een jaar lang gratis MINI Cooper S rijden bij MINI Dubbelsteyn.


HOE MAAK JE KANS OM MEE TE DOEN?
 • Stuur uiterlijk 21 november een e-mail naar: dubbelsteynminicup@wooningzesdaagse.nl
 • Zet in de onderwerpregel "Dubbelsteyn Mini Cup" en vermeld in de mail je naam, woonplaats en leeftijd
 • Vermeld je kledingmaat (S, M, L, XL of XXL)
 • Geef in twee zinnen aan wat je fietservaring is en je motivatie om mee te doen.
 • Kosten voor deelname aan de Dubbelsteyn MINI Cup bedragen € 50,-

  Deelname is op basis van loting. Op 22 november krijg je bericht of je ingeloot bent en in welk tijdslot (tussen 09.00 en 16.00 uur) je op 4 december op de wielerbaan Sloten in Amsterdam welkom bent. Tijdens de baanclinic krijg je alle tips om op een baan te rijden en de kans om vanuit staande start 1 snelle ronde te klokken. De snelste 12 tijden gaan in januari door naar de Wooning Zesdaagse in Ahoy. Daar wordt gestreden om de hoofdprijs: een jaar lang gratis MINI Cooper S rijden bij MINI Dubbelsteyn. Let op: Om deel te nemen aan de Dubbelsteyn MINI Cup dien je een leeftijd te hebben tussen de 18 en 60 jaar. Er wordt gereden in een gemixte categorie. Snelle dames zijn ook zeker welkom!
 • DUBBELSTEYN MINI CUP
  INCLUSIEF RIJPLEZIER.
  Als deelnemer aan de Dubbelsteyn MINI Cup ontvang je het volgende:

 • Een verzorgde baanclinic inclusief bruikleen baanfiets
 • Het enige echte Dubbelsteyn MINI Cup Wielershirt
 • Twee tribunekaarten voor de finale avond op 8 januari
 • MINI DUBBELSTEYN | NEEM ME MEE
  NU VANAF € 299,- P/M MET PRIVATE LEASE

  NEEM ME MEE

  Voor iedereen die al heel lang een MINI wil: dit is je kans. Want voor een superscherp all-in maandbedrag rijd je straks een gloednieuwe MINI. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken, de rest verzorgen wij. Je MINI wacht op je.

  RESERVEER HEM NU

  MINI ELECTRIC

  Wil jij als één van de eersten een MINI Electric rijden? Reserveer dan nu jouw productieplek door een aanbetaling van € 1.250,- te doen en verzeker jezelf van jouw MINI Electric in maart 2020.
  MINI DUBBELSTEYN | MINI 60 YEARS EDITION
  VANAF € 35.900,-

  MINI 60 YEARS EDITION

  Speciaal ter ere van het 60-jarig jubileum is er nu de MINI 60 Years Edition: een exclusieve uitvoering van de MINI 3-deurs en 5-deurs. Exclusief voor de Nederlandse markt is er een extra dikke uitvoering beschikbaar met het MINI 60 Years Chili Pakket. Je rijdt deze MINI 60 Years Edition al vanaf € 35.900,- en je voordeel kan oplopen tot wel € 6.165,-.