DUBBELSTEYN MINI CUP

FIETS JEZELF NAAR EEN JAAR GRATIS MINI RIJDEN


Al jarenlang is Dubbelsteyn als partner verbonden aan de Wooning Zesdaagse. Wij verzorgen het transport van professionele renners en officials van en naar het hotel en vliegveld. De Wooning Zesdaagse in Rotterdam Ahoy heeft dit jaar een nieuw wedstrijdonderdeel: de Dubbelsteyn MINI Cup! Ben jij wielerfan, die niet in het bezit is of is geweest van een wedstrijdlicentie, maar droom je er al langer van om te fietsen op een echte wielerbaan? Dit is je kans. Doe op 4 december mee aan de baanclinic, gegeven door wedstrijdleiders Michael Zijlaard en Peter Schep op de wielerbaan in Sloten, Amsterdam. Kwalificeer je bij de tijdsnelsten en strijd tijdens de Wooning Zesdaagse in Ahoy om de hoofdprijs: een jaar lang gratis MINI Cooper S rijden bij MINI Dubbelsteyn.


HOE MAAK JE KANS OM MEE TE DOEN?
 • Stuur uiterlijk 21 november een e-mail naar: dubbelsteynminicup@wooningzesdaagse.nl
 • Zet in de onderwerpregel "Dubbelsteyn Mini Cup" en vermeld in de mail je naam, woonplaats en leeftijd
 • Vermeld je kledingmaat (S, M, L, XL of XXL)
 • Geef in twee zinnen aan wat je fietservaring is en je motivatie om mee te doen.
 • Kosten voor deelname aan de Dubbelsteyn MINI Cup bedragen € 50,-

  Deelname is op basis van loting. Op 22 november krijg je bericht of je ingeloot bent en in welk tijdslot (tussen 09.00 en 16.00 uur) je op 4 december op de wielerbaan Sloten in Amsterdam welkom bent. Tijdens de baanclinic krijg je alle tips om op een baan te rijden en de kans om vanuit staande start 1 snelle ronde te klokken. De snelste 12 tijden gaan in januari door naar de Wooning Zesdaagse in Ahoy. Daar wordt gestreden om de hoofdprijs: een jaar lang gratis MINI Cooper S rijden bij MINI Dubbelsteyn. Let op: Om deel te nemen aan de Dubbelsteyn MINI Cup dien je een leeftijd te hebben tussen de 18 en 60 jaar. Er wordt gereden in een gemixte categorie. Snelle dames zijn ook zeker welkom!
 • DUBBELSTEYN MINI CUP
  INCLUSIEF RIJPLEZIER.
  Als deelnemer aan de Dubbelsteyn MINI Cup ontvang je het volgende:

 • Een verzorgde baanclinic inclusief bruikleen baanfiets
 • Het enige echte Dubbelsteyn MINI Cup Wielershirt
 • Twee tribunekaarten voor de finale avond op 8 januari
 • MINI DUBBELSTEYN | DENK GROOT MINI COUNTRYMAN
  PRIVATE LEASE NU TIJDELIJK VANAF € 415,- P/M

  DENK GROOT. MINI COUNTRYMAN

  Denk groot. Nee, nóg groter. De MINI Countryman biedt ruimte aan vijf passagiers en een heleboel bagage. Perfect voor een dagje weg met het gezin. Waar je ook heengaat, met de SUV van MINI ontdek je de mooiste plekke. En de looks? Stoer en avontuurlijk. Wat wil je nog meer? 

  Maak van je grootste dromen nog grotere ervaringen en private lease de MINI Countryman nu tijdelijk vanaf € 415,- per maand bij MINI Dubbelsteyn.

  MINI DUBBELSTEYN | MINI COOPER S KNIGHTSBRIDGE EDITION
  SUPERSTRAK

  MINI COOPER S KNIGHTSBRIDGE EDITION

  Wat maakt een normale MINI super? Wat dacht je van een John Cooper Works Aerodynamica Kit en sportstoelen, grotere velgen, LED koplampen en een MINI Yours sportstuurwiel met Cruise Control en met een voordeel tot € 4.703,-. Dit en nog veel meer zit allemaal op de MINI Cooper S Knightsbridge Edition. Je rijdt deze speciale editie bij MINI Dubbelsteyn vanaf € 40.990,-.

  MINI DUBBELSTEYN | MINI PRIVATE LEASE PACK
  TIJDELIJK € 425,- PER MAAND

  MINI 3-DEURS MET PRIVATE LEASE PACK

  Voor iedereen die zorgeloos het beste uit z'n MINI wil halen, presenteert Dubbelsteyn deze exclusieve MINI Cooper 3-deurs met Private Lease Pack. Volop genieten met onder meer sportstoelen en een multifunctioneel JCW-stuur, zonder je druk te maken over onderhoud, verzekeringen en belastingen.