DE STATION MET STIJL

TIJDELIJK MET GRATIS AUTOMAAT

De nieuwe MINI Clubman opent deuren als nooit tevoren. Concessies zijn verleden tijd, want deze exclusieve station geeft je ruimte én stijl. Speciaal ontworpen voor mensen die niet willen kiezen.

Met vijf zitplaatsen en zes deuren biedt de MINI Clubman je de gelegenheid bepakt en bezakt op reis te gaan, met een maximale bagageruimte van maar liefst 1250 liter. Ben je veel onderweg voor werk? Dan is dit ook de station voor jou, want de nieuwe MINI Clubman rijdt én zit heel comfortabel. De sublieme ALL4 vierwielaandrijving zorgt ervoor dat je de auto onder alle omstandigheden onder controle kunt houden – waardoor dit de perfecte auto is voor elke gelegenheid.

De nieuwe MINI Clubman, nu tijdelijk met gratis automaat!

PRIJS
VANAF € 29.490,-
PRIVATE LEASE
VANAF € 399,- P/M
OPERATIONAL LEASE
VANAF € 425,- P/M
FINANCIAL LEASE
VANAF € 312,- P/M
BIJTELLING
VANAF € 271,40 P/M
Highlights

DE KUNST VAN VEELZIJDIGHEID.

MINI DUBBELSTEYN | DE NIEUWE MINI CLUBMAN

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

LOOP EROMHEEN.

Toon highlights
MINI DUBBELSTEYN | DE NIEUWE MINI CLUBMAN

INSIDE STORY.

De elegante MINI Clubman is een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en innovatie. Het interieur is uitnodigend ruim en combineert nauwgezet vakmanschap met hoogwaardige materialen en hypermoderne technologieën. Je voelt het uitzonderlijke comfort. 

MINI DUBBELSTEYN | DE NIEUWE MINI CLUBMAN

KENMERKENDE STIJL.

Het exterieur van de MINI Clubman combineert heldere lijnen en zelfverzekerde vorm met een subtiel en aansprekend design. Zijn strakke vorm wordt perfect aangevuld door zijn atletische houding en brede heupen. En natuurlijk zijn unieke, dubbele achterdeuren.

MINI DUBBELSTEYN | DE NIEUWE MINI CLUBMAN

EEN MULTIDIMENSIONAAL VOORKOMEN.

Elke lijn en elke ronding van de MINI Clubman is ontworpen om te boeien. De nieuwe, opvallende grille aan de voorkant geeft de MINI Clubman zijn eigen unieke, indrukwekkende uiterlijk. De grille is leverbaar in chroom of de nieuwe, optionele Piano Black kleur. Dit wordt geaccentueerd door nieuwe LED-koplampen – ook omgeven door stijlvol Piano Black – en de elegante LED mistlampen.

MINI DUBBELSTEYN | DE NIEUWE MINI CLUBMAN

INTELLIGENTE CONNECTIVITEIT.

Het middelpunt van het interieur van de MINI Clubman wordt gevormd door de middenconsole met zijn verfijnde 6,5" of optioneel leverbare 8.8" touchscreen met hoge resolutie. Dit handige touchscreen navigeert je door een wereld van informatie en entertainment dankzij MINI Connected. Naadloos geïntegreerd met jouw apparaten biedt de MINI Clubman een scala aan online diensten en telefonie om je volledige controle te geven, of je je nu in of buiten je MINI bevindt.