DE NIEUWE MINI ELECTRIC

Vanaf € 34.900,- of € 499,- p.m

De eerste volledig elektrische MINI vormt een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis. Hij verbindt het iconische MINI ontwerp, het creatieve gebruik van ruimte met de innovatieve spirit van MINI. De moderne look combineert aerodynamische lijnen met bekende details, vol zelfvertrouwen en toch charmant. Daarnaast zijn er vier uitrustingsniveaus beschikbaar met een ruime keuze aan opties om jouw volledig elektrische MINI aan de binnen- en de buitenzijde volledig te personaliseren.

MINI DUBBELSTEYN | DE NIEUWE MINI ELECTRIC

WEES EEN VAN DE EERSTEN.

Ervaar het nieuwe rijplezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een nieuwe fase in, waarin de het iconische MINI design en de go-kart feeling worden gecomineerd met duurzaamheid. De kenmerkende wegligging en acceleratie blijven hetzelfde. Het design is overduidelijk MINI. Maar daarnaast is er nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau.

De MINI Electric is verkrijgbaar vanaf € 34.900,-.

Wij kunnen niet wachten, jij ook niet? Door een aanbetaling van € 1.250,- reserveer je nu een van de eerste productieplaatsen voor Nederland.

MINI DUBBELSTEYN | DE NIEUWE MINI ELECTRIC

Privé of zakelijk leasen.

De nieuwe MINI Electric wordt de eerste volledig elektrisch aangedreven compacte premiumauto en baant het pad voor een duurzame en toch uiterst emotionele rijervaring in de stad. Zowel privé als zakelijk leasen kan al vanaf € 499,- per maand.* Geïnteresseerden kunnen de MINI Electric alvast reserveren via onze online reserveringstool.

Na een aanbetaling van € 1.250,- boek je hiermee als een van de eersten een productieplaats voor de MINI Electric.
 

WELK MODEL RIJD JIJ TOT JOUW MINI ELECTRIC ARRIVEERT?

STAP NU IN EEN VOORLOOPAUTO

Wil je graag de MINI Electric rijden maar is je leasecontract eerder afgelopen? Wij bieden je een interessante oplossing in de vorm van een shortleasecontract. Je stapt nu in een voorloopauto tegen aantrekkelijke voorwaarden. Zodra de MINI Electric geleverd wordt, kan je de voorloopauto inleveren. Het contract is flexibel aan te vragen en op te zeggen per maand. Profiteer nu, want de hoeveelheid voorloopauto's op de MINI Electric is beperkt. 

MINI DUBBELSTEYN | MINI ELECTRIC

OVERBRUGGINGSAANBOD.

ZAKELIJK

Voor de zakelijke klanten hebben wij een MINI 5-deurs beschikbaar tegen een scherp leasetarief van € 589,- per maand – op basis van 20.000 km – om de wachttijd te overbruggen. Let op: hiermee ben je niet verzekerd van een productieplaats of prijsgarantie. 

MINI DUBBELSTEYN | MINI ELECTRIC

OVERBRUGGINGSAANBOD.

PARTICULIER

Als overbruggingsaanbod hebben wij een speciaal uitgeruste Midnight Black MINI Cooper 3-deurs met gele accenten en MINI Yours Customised elementen die de link met MINI Electric benadrukken. Je rijdt deze MINI via Private Lease voor € 599,- per maand** tot aan de levering van je nieuwe MINI Electric, waarvan de productieplaats wordt gegarandeerd. 

Je wisselt de voorloopauto kosteloos in voor je nieuwe MINI Electric en rijdt deze voor dezelfde prijs verder voor de afgesproken termijn!***

* Genoemde leasetarieven zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst (privé) en een MINI Operational Lease overeenkomst (zakelijk) met een looptijd van 48 maanden. Het MINI Private Lease-tarief is op basis van een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar en is inclusief BTW. Het MINI Operational Lease-tarief is op basis van een kilometrage van 20.000 per jaar en is exclusief BTW.

** Gecommuniceerd tarief is op basis van looptijd van 18 maanden en 10.000 kilometer. 

*** Prijsgarantie op de maandelijkse leasetermijn: je betaalt hetzelfde maandbedrag voor jouw nieuwe MINI Electric indien deze is uitgerust volgens de standaarduitrusting en de toekomstige leaseovereenkomst gebaseerd is op Private Lease met een nieuwe looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage dat gelijk is aan het jaarkilometrage in jouw huidige overeenkomst.