Acties

Tijdelijk gratis automaat

Profiteer nu tijdelijk van een gratis automaat op de nieuwe MINI 3-deurs, 5-deurs en Cabrio. Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete MINI uit te kiezen en je ontvangt een gratis automaat cadeau!

Paas special

Op 31 maart onthult MINI de nieuwe MINI 3 deurs, 5 deurs en Cabrio. Alle drie deze prachtige auto's hebben een facelift ondergaan en zijn weer helemaal klaar voor de komende jaren. Om deze introductie te vieren geven we bij elke Private Lease order een iPhone X weg!

De nieuwe MINI rijd je al vanaf € 325,- per maand.

*op basis van 48 maanden en 10.000km per jaar.

MINI private lease

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe mini voor de deur staan.

De nieuwe MINI met priority pack

De nieuwe MINI met Priority Pack heeft zoveel nieuws, dat je kunt blijven ontdekken. Hij is er als 3- en 5-deurs en het Priority Pack is beschikbaar op de Cooper en Cooper S vanaf € 27.990,-. Bestel ‘m snel, want er zijn slechts 200 exemplaren en je voordeel kan oplopen tot wel € 1.933,-

MINI Clubman Business Edition

VANAF € 29.400,- OF € 415,- P/M.

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Zes deuren groot, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkeersensoren en 17’’ velgen. Goeie zaak. Nu met € 3.837,- voordeel.